Kreativ Strik og Design Jette Friis

Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,00 DKK
  Jette Friis   okt 27, 2016   Information, Inspiration, Kreative projekter, Nye varer, Nyheder   0 Kommentar

Hæklet bluse i Milano…..

hæklet bluse

….altså hæklet bluse i Milano garnet.
Dicte og Milano er som skabt for hinanden.
Dicte – Frøken og Prinsesse
er en hækleopskrift på en sød bluse til seje børn og voksne.

Jeg har solgt opskriften her i shoppen i lang tid,
og har tit haft forespørgsler på et lækkert garn til en hæklet bluse som Dicte…

Nu har jeg endeligt et garn, som passer perfekt.

Lethed er karakteristisk for Milano garnet.
Og netop derfor falder den lige så blødt og lækkert, som det er meningen.
Dicte kan hækles til børn i str. 3-7 år samt voksen str. XS til XL.

Du kan finde hæklekit til Dicte – Frøken og Prinsesse i min webshop.

KØB NU!

Om Jette Friis

Mit navn er Jette Friis. Jeg er 54 år, og har arbejdet med håndarbejde i hele mit liv. Jeg har strikket siden 1 . klasse, og har i mine voksne år været kreativ med filt, pileflet og ikke mindst strik. Jeg finder meget inspiration i at designe strik, med detaljer som har en vis "skævhed" over sig. Som er lidt anderledes. Mine strikkeopskrifter er gennemtestede og korrekturlæst for fejl. Skulle du alligevel falde over en fejl i, er du altid meget velkommen til at kontakte mig så jeg kan få evt. fejl rettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*