Kreativ Strik og Design Jette Friis

Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,00 DKK
  Jette Friis   dec 14, 2016   Information, Kreative projekter, Nyheder   0 Kommentar

Fin hæklet pige trøje strikket i Milano.

Hæklet trøje i Milano garn

En lille fin trøje hæklet pige trøje i det lækre garn Milano.
Den er superblød og lækker.

A-faconen gør den klædelig til både slanke og buttede former.

Modellen kan strikkes til både børn og voksne.
Str. 2-7 år samt XS-XL.

Hvis du bare har fået lyst til at hækle Dicte i en barn eller voksen udgave,
så finder du strikkekittet lige HER.

Om Jette Friis

Mit navn er Jette Friis. Jeg er 54 år, og har arbejdet med håndarbejde i hele mit liv. Jeg har strikket siden 1 . klasse, og har i mine voksne år været kreativ med filt, pileflet og ikke mindst strik. Jeg finder meget inspiration i at designe strik, med detaljer som har en vis "skævhed" over sig. Som er lidt anderledes. Mine strikkeopskrifter er gennemtestede og korrekturlæst for fejl. Skulle du alligevel falde over en fejl i, er du altid meget velkommen til at kontakte mig så jeg kan få evt. fejl rettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*