Kreativ Strik og Design Jette Friis

Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,00 DKK
  Jette Friis   mar 21, 2017   Ikke kategoriseret   0 Kommentar

Must Merino Lammeuld

Must Merino Lammeuld

“På magisk vis” er der havnet det blødeste garn i min butik. “MUST”!! Blødere end blød og klar til strik!
Detaljer om “MUST:”
Merino Lammeuld – 2-trådet
212 mtr./25 gram
Pind 2,5-3,5
28 m / 10 cm

Pris kr. 37,50

Forhandles kun hos Hotte Hit.
www.hottehit.dk
De små 25 grams nøgler egner sig fortrinneligt til både små og store projekter. F.eks. går der kun ca. 160 gram til en bluse i str. S.
Der er pt 12 farver på hylderne og der vil komme 1-2 nye farver til i hver uge. Så hold øje med min profil, hvis du vil holde dig ajour med de nye farver.

Om Jette Friis

Mit navn er Jette Friis. Jeg er 54 år, og har arbejdet med håndarbejde i hele mit liv. Jeg har strikket siden 1 . klasse, og har i mine voksne år været kreativ med filt, pileflet og ikke mindst strik. Jeg finder meget inspiration i at designe strik, med detaljer som har en vis "skævhed" over sig. Som er lidt anderledes. Mine strikkeopskrifter er gennemtestede og korrekturlæst for fejl. Skulle du alligevel falde over en fejl i, er du altid meget velkommen til at kontakte mig så jeg kan få evt. fejl rettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*