Kreativ Strik og Design Jette Friis

Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,00 DKK
  Jette Friis   sep 13, 2017   Information, Nyheder, Tilbud   0 Kommentar

Tilbud i denne uge!

Strikket babytrøje      strikket bluse

TILBUD uge 37 – FRA I DAG OG RESTEN AF UGEN!!!
(til og med søndag og så længe langer haves)
Se tilbuddet ved at følge nedenstående link.

I denne uge er der tilbud på strikkekit til  – Frøken Lea og Lilletrøjen.

Kittet til Lilletrøjen indeholder: Garn (Supersoft) samt knapper

Kittet til Frøken Lea indeholder: Garn (Supersoft) samt  hægter

http://hottehit.dk/product/strikket-babytroeje/

http://hottehit.dk/product/strikket-bluse/

Om Jette Friis

Mit navn er Jette Friis. Jeg er 54 år, og har arbejdet med håndarbejde i hele mit liv. Jeg har strikket siden 1 . klasse, og har i mine voksne år været kreativ med filt, pileflet og ikke mindst strik. Jeg finder meget inspiration i at designe strik, med detaljer som har en vis "skævhed" over sig. Som er lidt anderledes. Mine strikkeopskrifter er gennemtestede og korrekturlæst for fejl. Skulle du alligevel falde over en fejl i, er du altid meget velkommen til at kontakte mig så jeg kan få evt. fejl rettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*